Nieuws

Inschrijven Grote Zaanse Geschiedenisquiz

Via onderstaand formulier kun je je team inschrijven voor de 9e editie van de Grote Zaanse Geschiedenisquiz, die op maandagavond 21 oktober om 19.30 uur in het Zaantheater wordt gespeeld. De inschrijving sluit op 31 juli a.s. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Er is in de kleine zaal weer plek voor 20 teams – van 3 tot 5 personen. Op de avond zelf spelen zij de Theaterronde, 3 weken daarvoor hebben zij met hun team dan de Thuisronde al afgerond.
Deze Thuisronde bestaat uit puzzelopdrachten – die niet zomaar te Googelen zijn – waarbij alle kernen van de Zaanstreek bezocht zullen moeten worden. Daarvoor heb je twee weken met 3 weekends de tijd. Elk jaar zit er ook een z.g. maak-opdracht bij, die door een deskundige jury beoordeeld gaat worden. Telkens weer wordt daarbij een enorme creativiteit aangeboord!

N.B.: Deelname is slechts gegarandeerd voor de eerste 17 teams. Bij meer dan 20 ingeschreven teams gaat er n.l. geloot worden om de laatste 3 plaatsen. Dus wacht niet te lang met inschrijven!

Publiek koopt een kaartje bij het Zaantheater

Naast plek voor de teamleden, is er in de kleine zaal van het Zaantheater ook altijd ruimte voor zo’n 100 toeschouwers. Zij krijgen bij binnenkomst een boekje met de meerkeuzevragen, zodat zij zelf de quiz ook kunnen spelen.
Zie: zaantheater.nl

Bij vragen: mail gerust naar quiz@zaanserfgoed.nl

De teamfoto kan ook later opgestuurd worden naar quiz@zaanserfgoed.nl

Ingeschreven teams

Behoud het Zaanse karakter

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden is niet gelukt. Probeer het nogmaals.
Je inschrijving is gelukt